Analiza meciuri - Pagina 231 - Blog

Analiza meciuri
263

Liga Campionilor:Manchester United - Sevilla

Meciul tur intre aceste echipe s-a terminat indecis, United avand prima sansa deoarece joaca returul acasa, dar Sevilla are si ea sansa ei deoarece nu a primit gol acasa. Dupa meciul tur United a castigat trei meciuri in campionat, in vreme ce Sevilla a pierdut ultimele doua meciuri jucate acasa.

  • Share
Analiza meciuri
95

Anglia Premier League:Stoke - Manchester City

La sfarsitul etapei a 30 a din Premier League avem un duel dezechilibrat intre echipa de pe penultimul loc al clasamentului, Stoke si liderul campionatului Manchester City. City este favorite si are 51 de puncte in plus fata de Stoke, echipa ce a invins-o pe Etihad in turul campionatului cu 7-2.

  • Share
Analiza meciuri
252

Italia Serie A:Inter Milano - Napoli

Ultimul meci al etapei a 28 a din Serie A este si cel mai important, echipa de pe locul cinci, Inter, urmeaza sa o intalneasca pe echipa de pe primul loc, Napoli. Napoli are 18 puncte in plus, iar meciul direct dintre aceste echipe din turul campionatului s-a terminat nedecis 0-0.

  • Share
Analiza meciuri
203

Spania Primera Division:Sevilla - Valencia

Acest meci este un derbi al campionatului intre echipele de pe locurile cinci si patru, Valencia fiind pe un loc ce duce in Liga Campionilor, in vreme ce Sevilla are opt puncte mai putin si este pe un loc ce duce in Europa League. In meciul direct jucat in turul campionatului scorul a fost de 4-0 in favoarea Valenciei.

  • Share
230231232233234
{{notification_msg}}