Spania Primera Division:Sevilla - Valencia

Analiza meciuri

FC Sevilla – Valencia

Acest meci este un derbi al campionatului intre echipele de pe locurile cinci si patru, Valencia fiind pe un loc ce duce in Liga Campionilor, in vreme ce Sevilla are opt puncte mai putin si este pe un loc ce duce in Europa League. In meciul direct jucat in turul campionatului scorul a fost de 4-0 in favoarea Valenciei.

FC Sevilla

Sevilla joaca in trei competitii anul acesta si asta s-a vazut in evolutia echipei din campionat, ei fiind pe locul cinci. Valencia este pe patru asa ca o victorie in acest meci este foarte importanta, in vreme ce un esec ar fi echivalent cu pierderea oricarei sanse de a evolua in Liga Campionilor la anul. Anul acesta ei urmeaza sa joace returul meciului din Liga Campionilor contra celor de la Manchester United plecand de la scorul de 0-0 din mansa tur. In campionat ei au pierdut cu Aatletico, dar au reusit sa invinga pe Malaga si pe Athletic Bilbao, iar pentru acest meci au toti jucatorii disponibili.

Valencia

Valencia a trecut printr-o criza ce i-a costat locul trei in campionat si eliminarea din Cupa, dar acum si-a revenit si are cinci meciuri fara infrangere, invingand pe Malaga, Real Sociedad, Levante si Betis si facand egal 1-1 cu Athletic Bilbao. Santi Mina s-a accidentat in meciul jucat si castigat cu 2-0 contra lui Betis. La echipa au revenit Montoya, Soler, Guedes si Rodrigo, in vreme ce Gaya este si el accidentat si probabil ca nu v-a fi pe teren in acest meci.

{{notification_msg}}