Analiza meciuri - Pagina 233 - Blog

Analiza meciuri
256

Liga Campionilor:Liverpool - FC Porto

Dupa scorul din meciul tur, atunci cand Liverpool a invins cu 5-0, calificarea pare sa fie decisa, dar Liverpool doreste sa castige si mansa a doua de pe Anfield, in vreme ce Porto nu are nici o presiune inaintea acestui meci.

  • Share
Analiza meciuri
281

Liga Campionilor:Paris Saint Germain - Real Madrid

Dupa prima mansa incheiata cu victoria Realului cu 3-1 nu se poate spune ca avem o favorita certa la calificare, dar Realul are un avantaj avantaj de doua goluri si are prima sansa de a merge in sferturile de finala. De la meciul tur PSG a castigat trei meciuri in campionat si unul in Cupa, in vreme ce Realul a castigat patru meciuri in campionat si a pierdut unul.

  • Share
Analiza meciuri
21

Anglia Premier League:Crystal Palace - Manchester United

Ultimul meci al etapei a 29 a din Premier League ne aduce fata in fata doua echipe ce se claseaza diferit in campionat, Crystal Palace este pe primul loc deasupra zonei retrogradarii si are cu 32 de puncte mai putin decat echipa de pe locul doi, Manchester United. United trece printr-o forma mai buna si are o serie de cinci victorii in meciurile cu Crystal Palace.

  • Share
Analiza meciuri
210

Italia Serie A:Napoli - AS Roma

Sambata avem un derbi in campionatul Italiei, liderul Napoli urmeaza sa o intalneasca pe echipa de pe locul cinci AS Roma. Roma are 19 puncte mai putin si a pierdut ultimele doua jocuri disputate in clasament, in vreme ce Napoli are o serie de 10 victorii si a invins Roma in ultimele doua meciuri directe.

  • Share
232233234235236
{{notification_msg}}