Analiza meciuri - Pagina 234 - Blog

Analiza meciuri
269

Italia Serie A:Lazio - Juventus

Acest weekend ne aduce trei derbiuri in campionatul Italiei, iar primul dintre ele este partida dintre ocupanta locului trei, Lazio si ocupanta locului doi, Juventus. Juventus are 13 puncte in plus si a ajuns si in finala Cupei Italiei, in vreme ce Lazio a fost eliminate de Milan la penaltiuri. Lazio a invins insa pe Juventus de doua ori anul trecut, o data in Supercupa Italiei cu 3-2 si odata in campionat cu 2-1.

  • Share
Analiza meciuri
109

Portugalia Primera Liga:FC Porto - Sporting Lisabona

FC Porto si Sporting se intalnesc intr-unul din marile derbiuri ale Portugaliei. Ambele echipe sunt angrenate in lupta pentru titlu, Porto are cinci puncte in plus si cu o victorie in acest meci se poate desprinde si mai mult in campionat. Porto a fost eliminata din Liga Campionilor, in vreme ce Sporting s-a calificat mai departe in Europa League, iar meciul directe dintre aceste echipe din turul campionatului s-a terminat cu scorul de 0-0.

  • Share
Analiza meciuri
64

Anglia Premier League:Arsenal - Manchester City

Aceste echipe s-au intalnit si saptamana trecuta in finala Cupei Ligii Angliei, Manchester City invingand atunci pe Arsenal cu 3-0. Arsenal este intr-o situatie delicata in campionat, ei fiind pe locul sase cu 11 etape ramase de jucat, iar in meciul direct contra celor de la City din turul campionatului, ei au pierdut cu 3-1.

  • Share
Analiza meciuri
257

Cupa Turciei:Besiktas - Fenerbahce

Aceste doua echipe s-au intalnit acum patru zile in campiona, Besiktas invingand pe Fenerbahce cu 3-1 si egalandu-i astfel la numarul de puncte si apropiindu-se la trei puncte de primele doua locuri ocupate de Basaksehir si Galatasaray.

  • Share
233234235236237
{{notification_msg}}