Analiza meciuri - Pagina 235 - Blog

Analiza meciuri
119

Cupa italiei:Lazio - AC Milan

Aceasta semifinala a Cupei Italiei este mult mai interesanta decat cealalta jucata intre Juventus si Atalanta, deoarece ambele echipe trec printr-o forma buna in campionat. In meciul tur jucat pe San Siro scorul a fost egal, iar in campionat in meciurile directe fiecare echipa a castigat acasa.

  • Share
Analiza meciuri
266

Germania Bundesliga:Borussia Dortmund - Augsburg

Borussia sta mai bine in calasamnet si are noua puncte peste Augsburg, ei ne mai pierzand de opt meciuri, dintre care doua dintre ele au fost in Europa League. Augsburg este in scadere de forma si are doar doua victorii in returul campionatului, iar in ultimele doua etape nu au obtinut niciun punct. In meciul direct jucat in turul campionatului Borussia s-a impus cu scorul de 2-1.

  • Share
Analiza meciuri
41

Anglia Cupa Ligii:Arsenal - Manchester City

Duminica pe Wembley se joaca finala Cupei Ligii Angliei intre liderul Manchester City si echipa de pe locul sase, Arsenal. City este favorita la castigarea trofeului, ea invingand pe Arsenal in turul campionatului cu scorul de 3-1. Aceste echipe urmeaza sa se intalneasca si in campionat pe Emirates in etapa urmatoare.

  • Share
Analiza meciuri
197

Anglia Premier League:Manchester United - Chelsea

Duminica pe langa finala Cupei Ligii Angliei avem si un derbi in campionat intre echipa de pe locul doi, Manchester United si echipa de pe locul patru, Chelsea. United are trei puncte in plus, iar in Liga Campionilor ambele echipe au facut egaluri contra adversarilor din Spania cu care au jucat. In meciul direct din turul campionatului Chelsea a castigat cu 1-0.

  • Share
234235236237238
{{notification_msg}}