Italia Serie A:Napoli - AS Roma

Analiza meciuri

SSC Napoli – AS Roma

Sambata avem un derbi in campionatul Italiei, liderul Napoli urmeaza sa o intalneasca pe echipa de pe locul cinci AS Roma. Roma are 19 puncte mai putin si a pierdut ultimele doua jocuri disputate in clasament, in vreme ce Napoli are o serie de 10 victorii si a invins Roma in ultimele doua meciuri directe.

SSC Napoli

Napoli este lider in Italia si singura rivala la titlu este Juventus, echipa ce are patru puncte mai putin si un meci in minus in campionat. Napoli este foarte concentrate pentru a castiga titlul, si pentru asta nu a pus prea mare accent pe celelalte competitii in care a participat, fiind eliminate in Cupa Italiei de Atalanta si in Europa League de Leipzig. In campionat jucatorii antrenati de Sarri au invins pe Cagliari cu 5-0, iar pentru acest meci este de asteptat ca acesta sa foloseasca acelasi prim 11 doar fundasii Chiriches si Ghoulam si atacantul Milik fiind accidentati.

AS Roma

Roma vine dupa doua infrangeri consecutive, prima dintre ele fiind in Liga Campionilor, 2-1 cu Shakhtar iar cea de a doua in campionat, 2-0 cu AC Milan. In campionat ei au cazut pe locul cinci fiind la un punct in spatele lui Inter si la doua de Lazio. Acum au o misiune grea impotriva lui Napoli, echipa ce joaca foarte bine si probabil ca se vor baza pe contra-atacuri rapide prin El Sharaawy si Dzeko. Fundasul Karsdorp si mijlocasul Gonalons sunt accidentati si nu vor fi pe teren.

{{notification_msg}}