Analiza meciuri - Pagina 229 - Blog

Analiza meciuri
88

Italia Serie B:Carpi - Pro Vercelli

In ultimul meci al etapei a 31 a din Serie B echipa de pe locul 10, Carpi primeste vizita echipei de pe locul 20, Pro Vercelli. Carpi are 12 puncte in plus in clasament, in vreme ce Pro Vercelli are o serie de doua victorii si cinci egaluri, ultimele patru confruntari directe intre aceste echipe terminandu-se la egalitate.

  • Share
Analiza meciuri
145

Franta Ligue 1:Marseille - Lyon

La sfarsitul etapei a 30 a din Ligue 1 avem un derbi intre echipele de pe locurile trei si patru, Marseille si Lyon. Marseille are cinci puncte in plus in clasament, acest meci fiind decisiv pentru obtinerea unui loc ce duce in Liga Campionilor la sfarsitul sezonului. In meciul direct jucat in turul campionatului Lyon a invins pe Marseille cu 2-0.

  • Share
Analiza meciuri
66

Spania Primera Division:Deportivo La Coruna - Las Palmas

Deportivo si Las Palmas se lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar punctele puse in joc in acest meci sunt foarte importante pentru ambele echipe. Las Palmas are un punct in plus si este la patru puncte de salvarea de la retrogradare, iar ambele echipe nu am mai castigat de multa vreme. In meciul direct din turul campionatului scorul a fost de 3-1 in favoarea lui Deportivo.

  • Share
Analiza meciuri
208

Anglia Premier League:Stoke City - Everton

In acest meci din etapa a 31 a din Premier League echipa de pe penultimul loc, Stoke urmeaza sa o intalneasca pe echipa de pe locul noua Everton. Everton are 10 puncte in plus in clasament si nu a pierdut contra lui Stoke in ultimele patru meciuri directe.

  • Share
228229230231232
{{notification_msg}}