Analiza meciuri - Pagina 228 - Blog

Analiza meciuri
191

Amicale internationale:Portugalia - Olanda

Luni seara se joaca doar patru meciuri amicale, iar cel mai interesant dintre acestea este confruntarea dintre campioana europeana Portugalia si Olanda, echipa ce nu s-a calificat la ultimul Campionat Mondial si la ultimul Campionat European. Meciul se va juca in Elvetia, iar in ultimele confruntari directe Portugalia sta mai bine avand patru victorii si trei egaluri.

  • Share
Analiza meciuri
236

Amicale internationale:Germania - Spania

Acest meci este un duel intre doua echipe mari din Europa, echipe ce s-au calificat fara probleme la Mondial, Germania inregistrand 10 victorii din 10 jocuri disputate, in vreme ce Spania noua victorii si un egal. Ambele echipe nu au mai pierdut de mult timp, iar in ultimul meci direct intre aceste echipe Germania a invins Spania cu 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
38

Amicale internationale:Argentina - Italia

Unul dintre cele mai interesante meciuri amicale ce se disputa vineri seara pe stadionul Etihad este confruntarea intre Argentina si Italia. Spre deosebire de Argentina, Italia a fost eliminata in playoff de Suedia si nu va participa la Cupa Mondiala, iar ultimul meci direct intre aceste echipe s-a jucat acum cinci ani si s-a terminat cu victoria Argentinei cu 2-1.

  • Share
Analiza meciuri
99

Amicale internationale:Danemarca - Panama

In aceasta saptamana incep meciurile amicale inainte de Cupa Mondiala, iar unul dintre ele este aceasta confruntare intre Danemarca si Panama, doua echipe ce sunt calificate la Mondial. Panama este la prima participare la Cupa Mondiala, in vreme ce danezii au patru participari pana acum.

  • Share
227228229230231
{{notification_msg}}