Analiza meciuri - Pagina 301 - Blog

Analiza meciuri
215

Portugalia Prima Liga:Maritimo Funchal - Pacos Ferreira

Este singurul meci care se joaca marti in prima etapa din campionatul Portugaliei intre doua care au avut un parcurs diferit anul trecut, Maritimo s-a calificat in Europa League si Pacos Ferreira a luptat si s-a salvat de la retrogradare, terminand la 14 puncte in spatele lui Maritimo. Anul trecut Maritimo i-a invins acasa pe cei de la Pacos cu 3-1.

  • Share
Analiza meciuri
135

Supercupa Europei:Real Madrid - Manchester United

Marti seara la Skopje ne asteapta Supercupa Europei, un meci interesant intre castigatoarea Ligii Campionilor, Real Madrid si castigatoarea Ligii Europa si echipa cu cele mai multe titluri in Anglia, Manchester United.

  • Share
Analiza meciuri
172

Bundesliga2:St.Pauli - Dynamo Dresden

Ultimul meci din etapa a doua a ligii secunde din Germania ne aduce fata in fata doua echipe ce au castigat in prima runda cu acelasi scor 1-0, singura diferenta fiind ca cei de la St.Pauli au castigat in deplasare. Este interesant ca aceste echipe s-au intalnit de opt ori in liga secunda si niciun meci nu s-a terminat la egalitate, St. Pauli castigand cinci meciuri si Dynamo Dresden trei.

  • Share
Analiza meciuri
79

Prima Liga Suedia:Djurgarden - Malmo

Acesta este ultimul meci al etapei a 18 a din prima liga suedeza, un derbi intre primele doua echipe din clasament, Malmo pe primul loc, iar Djurgarden pe locul doi la o distanta de 10 puncte. Ambele echipe trec printr-o forma buna, iar ultimul meci intre aceste echipe s-a terminat cu victoria lui Malmo cu 3-2.

  • Share
300301302303304
{{notification_msg}}