Analiza meciuri - Pagina 303 - Blog

Analiza meciuri
193

Liga Europa:Athletic Bilbao - Dinamo Bucuresti

Athletic nu si-a confirmat statutul de favorita in meciul tur incheiat 1-1, si totul se va decide la Bilbao. Athletic pleaca cu un usor avantaj dupa golul marcat in deplasare, iar Dinamo trebuie sa produca ceva spectaculos la Bilbao pentru a se califica. 

  • Share
Analiza meciuri
157

Liga Europa:Hajduk Split - Brondby

Dupa meciul din tur incheiat 0-0, totul este inca neclar in privinta calificarii in playofful Ligii Europa, un meci in care danezii nu au primit gol acasa si au un usor avantaj, dar acum trebuie sa atace si sa marcheze gol pentru a se califica.

  • Share
Analiza meciuri
273

Liga Campionilor:Rijeka - Red Bull Salsburg

Dupa ce meciul tur s-a terminat nedecis 1-1, returul de pe stadionul Rujevica v-a decide echipa calificata mai departe in preliminariile Ligii Campionilor sau echipa calificata in playofful Ligii Europa.

  • Share
Analiza meciuri
43

Liga Campionilor:Ajax Amsterdam - Nice

Echipele sunt la egalitate dupa meciul tur incheiat 1-1, cu un usor avantaj pentru Ajax care a jucat foarte bine tactic si au reusit sa marcheze gol in deplasare, dar calificarea inca nu este decisa chiar daca joaca acest meci in fata propriilor fani. Nice putea face mai mult in meciul tur, in fata propriilor suporteri, unde anul trecut au jucat foarte bine, dar au primit gol acasa Ajax are un usor avantaj pentru acest meci.

  • Share
302303304305306
{{notification_msg}}