Analiza meciuri - Pagina 302 - Blog

Analiza meciuri
40

Croatia Prima Liga:Dinamo Zagreb - Hajduk Split

Doua cluburi cu traditie in Croatia se intalnesc in acest derbi, ambele echipe venind dupa victorii in calificarile pentru Europa League. Anul trecut niciuna dintre aceste echipe nu a castigat campionatul, iar in acest an se situeaza pe locurile doi si trei, fiecare inregistrand doua victorii si un egal. 

  • Share
Analiza meciuri
273

Supercupa Turciei:Besiktas - Konyaspor

In acest weekend se joaca Supercupa Turciei intre campioana Besiktas si castigatoarea Cupei, Konyaspor. Anul trecut Konyaspor a terminat pe locul noua in campionat, in timp ce Besiktas a castigat pentru a doua oara consecutiv titlul, iar in rezultatele directe Besiktas a castigat la ea acasa cu 5-1, in timp ce la Konya scorul a fost 2-2.

  • Share
Analiza meciuri
19

Supercupa Germaniei:Borussia Dortmund-Bayer Munchen

Supercupa Germaniei se joaca intre echipele care au dominat fotbalul german in ultimii ani, Bayern Munchen fiind castigatoarea titlului, al cincilea consecutiv, si Borussia Dortmund castigatoarea Cupei Germaniei.

  • Share
Analiza meciuri
196

Franta Ligue 1:Saint Etienne - Nice

In prima etapa a Ligue 1 se joaca un meci foarte important intre St. Etienne, ocupanta locului opt anul trecut si Nice, ocupanta locului trei in campionat si echipa ce joaca in preliminariile Ligii Campionilor.

  • Share
301302303304305
{{notification_msg}}