Prima Liga Suedia:Djurgarden - Malmo

Analiza meciuri

Djurgarden – Malmo

Acesta este ultimul meci al etapei a 18 a din prima liga suedeza, un derbi intre primele doua echipe din clasament, Malmo pe primul loc, iar Djurgarden pe locul doi la o distanta de 10 puncte. Ambele echipe trec printr-o forma buna, iar ultimul meci intre aceste echipe s-a terminat cu victoria lui Malmo cu 3-2.

Djurgarden

Sezonul trecut in meciurile directe ambele echipe si-au castigat punctele acasa, iar anul acesta Djurgarden a jucat bine la Malmo dar a pierdut cu 3-2. Dupa pauza de vara de o luna de zile Djurgarden joaca si mai bine si are patru victorii si o infrangere in ultimele cinci meciuri chiar daca a ramas fara atacantul Engvall, transferat la Bristol City. In locul acestuia antrenorul Melkemichel i-a dat sansa sa joaca tanarului senegalez Badji si acesta a facut-o foarte bine pana in prezent. Pe langa acesta la echipa mai evolueaza  multi jucatori experimentati cum ar fi portarul Isaksson, mijlocasul Kalsstrom si atacantul Eriksson. Singura lor absenta pentru acest meci este cea a atacantului Kadewere, acesta fiind accidentat.

Malmo

Malmo este castigatoarea de anul trecut a campionatului si se pare ca nu v-a avea prea mari probleme in a isi apara si acest sezon trofeul, ea fiind la zece puncte in spatele echipei de pe locul doi, chiar adversara din acest meci, Djurgarden, de aceea este posibil ca ei sa se multumeasca si cu un punct in acest meci pentru a-si pastra diferenta de puncte si sa isi extinda invincibilitatea in campionat la opt meciuri consecutive. Recent Malmo a fost eliminata din preliminariile Ligii Campionilor de catre cei de la Vardar Skopje si a pierdut trei jucatori: portarul Wiland, mijlocasul Yotun si fundasul Konate. In locul acestora au fost transferati portarul Dahlin si mijlocasii Innocente si Sarfo, iar atacantul Rosenberg a revenit la echipa dupa o accidentare. Pentru acest meci vor lipsi stopperii Bengtsson si Carvalho, acestia fiind accidentati.

{{notification_msg}}