Bundesliga2:St.Pauli - Dynamo Dresden

Analiza meciuri

St.Pauli – Dynamo Dresden

Ultimul meci din etapa a doua a ligii secunde din Germania ne aduce fata in fata doua echipe ce au castigat in prima runda cu acelasi scor 1-0, singura diferenta fiind ca cei de la St.Pauli au castigat in deplasare. Este interesant ca aceste echipe s-au intalnit de opt ori in liga secunda si niciun meci nu s-a terminat la egalitate, St. Pauli castigand cinci meciuri si Dynamo Dresden trei. Anul trecut ambele echipe si-au castigat duelurile directe in meciurile de acasa.

St. Pauli

St.Pauli nu vrea sa repete greselile din sezonul trecut, cand au pierdut meci dupa meci si au ajuns in zona retrogradarii, ei salvandu-se abia pe finalul sezonului. Campionatul acesta ei au un nou antrenor, pe Jansen si au inceput cu o victorie 1-0 in deplasare la Bochum prin golul marcat de Buchtmann. In acest meci Jansen a trimis in teren jucatori ce au evoluat si sezonul trecut, noii veniti Zender, Schoppenhaour si Sahin fiind rezerve, singurul care a jucat titular fiind atacantul Allagui. Datorita jocului bun prestat la Bochum, Jansen probabil v-a folosi acelasi prim 11 si in acest meci.

Dynamo Dresden

Dynamo a avut un sezon precedent bun si nu au avut probleme cu retrogradarea, ei terminand pe locul 5. Sezonul acesta i-au invins pe cei de la Duisburg in prima etapa, dupa un meci greu in care au reusit abia pe final sa marcheze golul victoriei prin rezerva L. Roser. Roser a venit la echipa vara aceasta alaturi de stopperul Gonther de la St. Pauli, mijlocasul Benatelli de la Wurzburger si Mochl de la Ried, toti fiind titulari in prima etapa. Atacantul Testroet s-a accidentat in prima etapa si v-a lipsi o perioada lunga de timp, echipa transferandul in locul acestuia pe Duljevic de la Sarajvo si este probabil sa il vedem in teren in acest meci.

{{notification_msg}}