Portugalia Prima Liga:Maritimo Funchal - Pacos Ferreira

Analiza meciuri

CS Maritimo – Pacos Ferreira

Este singurul meci care se joaca marti in prima etapa din campionatul Portugaliei intre doua care au avut un parcurs diferit anul trecut, Maritimo s-a calificat in Europa League si Pacos Ferreira a luptat si s-a salvat de la retrogradare, terminand la 14 puncte in spatele lui Maritimo. Anul trecut Maritimo i-a invins acasa pe cei de la Pacos cu 3-1.

CS Maritimo

Maritimo a avut un sezon foarte bun in campionat  anul trecut cand a terminat pe locul sase si a ajuns in Liga Europa si a continuat parcursul bun si anul acesta cand a reusit sa ii elimine din Liga Europa pe bulgarii de la Botev in turul trei preliminar. Echipa a suferit unele modificari vara aceasta, Sousa si Silva au plecat la Braga, Patrick la Benfica si Brito la Xanthi, iar ca noi veniti ii avem pe Santos, Martins, Gambo, Pinhe si Valente, ultimii doifiind si marcatori in meciul jucat acasa cu bulgarii de la Botev.

Pacos Ferreira

Pacos a jucat foarte slab, in special in deplasare,  anul trecut si majoritatea timpului a fost in partea inferioara a clasamentului dar a reusit sa se salveze de la retrogradare. Antrenor a ramas Vasco Seabra si sperantele sunt mari anul acesta mai ales ca au inceput sezonul cu o victorie in Cupa si au reusit sa ii pastreze si pe Welthon, Pedrinho si Andre Leal. Pe langa acestia la echipa au mai venit mijlocasii Leao si Xavier, atacantul Moreira, toti fiind titulari in meciul de Cupa castigat cu 2-1 contra celor de la Arouca. Pentru acest meci probabil ca Pedrinho si Welthon vor fi titulari dupa meciul foarte bun facut contra celor de la Arouca.

{{notification_msg}}