Analiza meciuri - Pagina 258 - Blog

Analiza meciuri
28

Turcia Superliga:Besiktas - Galatasaray

Doua mari rivale din Istanbul se intalnesc in etapa a 14 a din Superliga turca, actuala campioana Besiktas ocupa locul patru si are sase puncte mai putin decat adversara ei din aceasta partida,ocupanta primului loc, Galatasaray. Besiktas s-a calificat in saisprazecimile Ligii Campionilor, iar sezonul trecut a invins pe Galatasaray in deplasare iar acasa scorul a fost egal.

  • Share
Analiza meciuri
12

Portugalia Prima Liga:FC Porto - Benfica

Vineri seara se joaca cel mai mare derbi din Portugalia, liderul Porto urmeaza sa intalneasc echipa de pe locul trei Benfica. Porto are trei puncte in plus fata de Benfica si doua peste ocupanta locului doi Sporting si se anunta o lupta stransa pentru titlu pana la finalul campionatului. In sezonul trecut ambele meciuri directe intre aceste echipe s-au incheiat cu scorul de 1-1.

  • Share
Analiza meciuri
55

Italia Serie A:Napoli - Juventus

Datorita meciurilor jucate in Liga Campionilor aceste doua echipe se intalnesc in etapa a 15 a din Serie A, Napoli este pe primul loc si are patru puncte in plus decat Juventus, echipa ce se claseaza pe locul doi. Sezonul trecut Juventus a castigat acasa si a facut egal in deplasare la Napoli in campionat si s-a calificat mai departe in finala Cupei dupa doua egaluri contra napoletanilor.

  • Share
Analiza meciuri
21

Anglia Premier League:Stoke - Liverpool

La sfarsitul etapei a 14 a din Premier League avem un meci intre echipa situata pe locul 15, Stoke si echipa de pe locul 6, Liverpool. Liverpool are 10 puncte in plus si o serie de trei victorii si un egal, in vreme ce Stoke are doua egaluri si o infrangere in ultimele trei meciuri jucate.

  • Share
257258259260261
{{notification_msg}}