Anglia Premier League:Stoke - Liverpool

Analiza meciuri

Stoke – Liverpool

La sfarsitul etapei a 14 a din Premier League avem un meci intre echipa situata pe locul 15, Stoke si echipa de pe locul 6, Liverpool. Liverpool are 10 puncte in plus si o serie de trei victorii si un egal, in vreme ce Stoke are doua egaluri si o infrangere in ultimele trei meciuri jucate.

Stoke

Ultimele rezultate nu sunt incurajatoare pentru Stoke, dar echipa joaca bine acasa si se motiveaza foarte bine cand joaca impotriva granzilor din Anglia. Momentan ei sunt aproape de retrogradare, au marcat cinci goluri si au primit sase in ultimele trei partide, lucru ce indica ca vor juca deschis contra lui Liverpool si vom avea parte de un meci frumos. La capitolul absente ii avem pe portarul Butland, fundasii Johnson si Cameron si pe mijlocasul Ireland.

Liverpool

Liverpool vine dupa o serie de trei victorii si un egal, egalul fiind obtinut cu Chelsea. Klopp a inceput surprinzator fara cativa titulari de baza acel meci, Mane, Firmino, Wijnadlum si Lallana au fost rezerve, ei fiind odihniti pentru meciul din Liga Campionilor contra Sevillei. Contra Sevillei ei au condus cu 3-0 la pauza dar pana la final s-au vazut egalati si acum trebuie sa scoata un punct contra lui Spartak Moscova pentru a se califica. Fundasii Clyne si Lovren si mijlocasul Can.

{{notification_msg}}