Turcia Superliga:Besiktas - Galatasaray

Analiza meciuri

Besiktas – Galatasaray

Doua mari rivale din Istanbul se intalnesc in etapa a 14 a din Superliga turca, actuala campioana Besiktas ocupa locul patru si are sase puncte mai putin decat adversara ei din aceasta partida,ocupanta primului loc, Galatasaray. Besiktas s-a calificat in saisprazecimile Ligii Campionilor, iar sezonul trecut a invins pe Galatasaray in deplasare iar acasa scorul a fost egal.

Besiktas

Besiktas are nevoie de victorie in acest meci pentru a se apropia de Galatasaray la trei puncte. Echipa vine dupa o derie de trei egaluri si doua victorii in campionat dar si o victorie in cupa contra lui Manisaspor cu 9-0. Inaintea acestui meci ei au facut 1-1 cu Porto in Liga Campionilor si s-au calificat mai departe din grupa iar acum au sansa sa revina si in lupta pentru titlu in campionat. Fundasul Erkin este suspendat iar stopperul Nukan si mijlocasul Tore sunt accidentati si nu vor evolua in aceasta partida.

Galatasaray

Galatasaray este lider in Turcia si are sase puncte peste Besiktas, asa ca si un rezultat de egalitate este echitabil pentru ei mai ales ca ei au pierdut ultimele doua meciuri jucate in deplasare, 2-1 cu Trabzonspor si 5-1 cu Basaksehir. Dupa meciul cu Basaksehir, Galata a castigat acasa cu Alanyaspor cu 2-0 si cu Belediyespor in cupa cu 5-0. Fundasul Latovlevici s-a accidentat in ultimul meci de campionat si alaturi de stopperul Denayer si mijlocasul Cigerci sunt singurii jucatori indisponibili pentru aceasta partida.

{{notification_msg}}