Analiza meciuri - Pagina 259 - Blog

Analiza meciuri
254

Anglia Premier League:Watford - Manchester United

Acest meci din cadrul etapei a 14 a atrage mult interes deoarece Watford a ajuns iarasi pe locul opt dupa doua victorii consecutive, in vreme ce Manchester United este pe doi si are opt puncte in plus. In duelurile directe din sezonul trecut ambele echipe si-au castigat jocurile disputate acasa.

  • Share
Analiza meciuri
138

Spania Primera Division:Espanyol - Getafe

Getafe a aratat bine sezonul acesta si are trei puncte in plus fata de Espanyol, echipa ce a dezamagit pana acum. Espanyol a avut o serie de patru meciuri fara infrangere, dintre care trei egaluri dupa care o victorie si doua infrangeri, in vreme ce Getafe nu a pierdut in ultimele trei meciuri jucate.

  • Share
Analiza meciuri
11

Rusia Prima Liga:Spartak Moscova - Zenit St. Petersburg

La sfarsitul etapei a 18 a din prima liga rusa avem un derbi intre echipa de pe locul 4, Spartak si echipa de pe locul doi, Zenit. Zenit are cinci puncte in plus si s-a calificat din grupele Europa League, in vreme ce Spartak este in pericol sa nu se califice mai departe in Liga Campionilor. Meciul tur din acest sezon a fost castigat de Zenit cu scorul de 5-1.

  • Share
Analiza meciuri
155

Franta Ligue 1:AS Monaco - Paris Saint Germain

Etapa a 14 a a campionatului Frantei ne aduce un derbi intre primele doua echipe din clasament, echipa de pe locul secund, AS Monaco urmand sa intalneasca liderul PSG. PSG are sase puncte avans, in vreme ce in sezonul trecut Monaco a castigat ambele partide directe din campionat, in vreme ce PSG a castigat in finala Cupei Ligii, in semifinla Cupei Nationale si in Supercupa Frantei.

  • Share
258259260261262
{{notification_msg}}