Spania Primera Division:Espanyol - Getafe

Analiza meciuri

Espanyol – Getafe

Getafe a aratat bine sezonul acesta si are trei puncte in plus fata de Espanyol, echipa ce a dezamagit pana acum. Espanyol a avut o serie de patru meciuri fara infrangere, dintre care trei egaluri dupa care o victorie si doua infrangeri, in vreme ce Getafe nu a pierdut in ultimele trei meciuri jucate. Getafe joaca foarte bine dar a pierdut in Cupa iar ultimul meci direct intre aceste echipe s-a jucat acum doua sezoane, Espanyol castigand acasa cu 1-0.

Espanyol

Espanyol joaca din ce in ce mai slab si a pierdut doua meciuri la rand fara sa marcheze vreoun gol. In meciul cu Alaves ei au primit gol in primul minut iar Hermoso a fost eliminat, echipa nereusind sa egaleze pana la final. In runda precedenta Espanyol a intalnit Valencia si a rezistat pana la finalul partidei cand a primit doua goluri. Hermoso nu a putut juca in acel meci, la fel ca si Martin. Acum Espanyol nu se va putea baza pe atacanul Baptistao, acesta fiind accidentat.

Getafe

Getafe joaca bine pentru o echipa nou-promovata si dupa un inceput mai slab de sezon este neinvinsa in ultimele patru partide disputate, in vreme ce in Cupa a pierdut contra lui Alaves acasa. Ei si-au luat revansa insa in campionat, invingand pe Alaves cu scorul de 4-1. Acum trei etape ei au invins pe Real Sociedad cu scorul de 2-1 dupa ce au revenit de la scorul de 1-0, in vreme ce acum doua runde au facut 2-2 cu Betis dupa ce au condus cu 2-0. D. Suarez revine dupa suspendare, aceasta fiind si singura modificare din echipa fata de ultimul joc disputant.

{{notification_msg}}