Analiza meciuri - Pagina 261 - Blog

Analiza meciuri
16

Anglia Premier League:West Ham - Leicester

A 13 a etapa din Premier League incepe vineri seara odata cu meciul dintre West Ham si Leicester. Leicester are patru puncte in plus in campionat dar nicuna dintre aceste echipe nu a jucat conform asteptarilor pana acum, ele deja schimband odata antrenorul. Sezonul trecut Leicester a castigat in ambele partide directe.

  • Share
Analiza meciuri
255

Europa League:Lokomotiv Moscova - FC Copenhaga

Acest meci este unul decisiv pentru calificarea din grupele Europa League si ne aduce fata in fata pe echipa de pe locul trei, Lokomotiv Moscova si liderul grupei, FC Copenhaga. Meciul tur jucat in Danemarca intre aceste echipe s-a terminat 0-0.

  • Share
Analiza meciuri
268

Liga Campionilor:Juventus - FC Barcelona

Jocul retur dintre aceste echipe vine intr-un moment in care Barcelona are trei puncte peste Juventus si joaca bine si in campionat, in vreme ce Juventus a fost invinsa in ultima etapa de Sampdoria cu 3-2 si sunt pe locul trei in Serie A. In meciul tur Barcelona a castigat cu 3-0.

  • Share
Analiza meciuri
181

Liga Campionilor:Atletico Madrid - AS Roma

Acest duel era de asteptat sa fie decisiv pentru calificarea din grupa, dar Atletico a facut pasi gresiti contra lui Quarabag si ocupa momentan locul trei si este la patru puncte de Chelsea si cinci de Roma. In meciul tur jucat la Roma scorul a fost egal 0-0.

  • Share
260261262263264
{{notification_msg}}