Analiza meciuri - Pagina 260 - Blog

Analiza meciuri
163

Spania Primera Division:Valencia - FC Barcelona

Dupa multe sezoane nereusite, Valencia joaca bine anul acesta si este pe locul doi in campionat la patru puncte de liderul FC Barcelona, asa ca acest meci poate fi considerat un derbi al campionatului. Valencia nu joaca in cupele europene, iar in campionat are noua victorii consecutive, in vreme ce Barcelona joaca in Liga Campionilor iar in campionat a inregistrat doua egaluri.

  • Share
Analiza meciuri
20

Italia Serie A:Cagliari - Inter Milano

Patru meciuri din etapa a 14 a din Serie A se vor juca sambata, iar dintre acestea am decis sa analizam meciul dintre ocupanta locului 13, Cagliari si ocupanta locului doi, Inter. Inter are 18 puncte in plus, iar sezonul trecut in meciurile directe ambele echipe au castigat atunci cand au jucat in deplasare, Cagliari cu 2-1 iar Inter cu 5-1.

  • Share
Analiza meciuri
147

Anglia Premier League:Liverpool - Chelsea

Sambata in cadrul etapei a 13 a din Premier League avem un mare derbi pe Anfield intre ocupanta locului cinci, Liverpool si echipa de pe locul trei, Chelsea. Diferenta de puncte intre ele este de trei, in vreme ce ambele echipe au facut un pas important pentru calificarea din grupele Ligii Campionilor. In sezonul trecut scorul pe Anfield a fost 1-1, iar la Londra Liverpool a castigat cu 2-1.

  • Share
Analiza meciuri
295

Spania Primera Division:Celta Vigo - Leganes

Nimeni nu se astepta ca Leganes sa fie mai sus in campionat decat Celta dar momentan ei ocupa locul opt si au si trei puncte in plus in clasament. Celta a castigat un singur meci din ultimele patru jucate, in vreme ce Leganes are pierdut utimele trei jocuri disputate. Sezonul trecut Leganes a castigat la Vigo cu 1-0, in vreme ce acasa a pierdut cu 2-0.

  • Share
259260261262263
{{notification_msg}}