Blog - Pagina 606

Analiza meciuri
71

Duel englezesc în Europa League: Liverpool - Manchester United

O intalnire spectaculoasa intre doua echipe din fotbalul englez, va avea loc joi seara in optimile Europa League. Aceste doua echipe au castigat cele mai multe titluri in Anglia, dar in acest sezon ambele trec printr-o perioada mai nefasta in campionat, pentru ca cei din Liverpool sunt pe locul 7, iar Manchester United e pe pozitia a 6 a, avand cu 3 puncte mai mult, dar si un meci jucat in plus.

  • Share
Analiza meciuri
216

Confruntare pe El Madrigal: Villarreal - Bayer Leverkusen

Putem spune ca Villarreal este satifacuta cu privire la ce a realizat in acest sezon, deoarece aproape si-a asigurat locul 4 in La Liga, pozitie ce duce in Champions League editia urmatoare, iar in Europa League s-a descurcat grozav, in runda precedenta trecand de Napoli, un adversar puternic.

  • Share
Analiza meciuri
201

Meci interesant în Rusia: Zenit St.Petersburg - Benfica Lisabona

Inca de la tragerea la sorti a optimilor acest meci a fost vazut ca unul foarte echilibrat, in partida de la Lisabona cele doua echipe au jucat de la egal la egal dar in ultimele minute Benfica a reusit sa inscrie ai s-au impus cu 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
106

Super meci în Champions League: Chelsea - Paris Saint-Germain

Acesta este cel mai interesant meci din mansa retur a optimilior Champions League. In tur PSG a castigat cu 2-1 pe stadionul Princess Park si trebuie sa precizam faptul ca, aceste doua cluburi s-au intalnit in 3 editii la rand in cea mai importanta competitie a Europei.

  • Share
604605606607608
{{notification_msg}}