Confruntare pe El Madrigal: Villarreal - Bayer Leverkusen

Analiza meciuri

Villarreal - Bayer Leverkusen

Putem spune ca Villarreal este satifacuta cu privire la ce a realizat in acest sezon, deoarece aproape si-a asigurat locul 4 in La Liga, pozitie ce duce in Champions League editia urmatoare, iar in Europa League s-a descurcat grozav, in runda precedenta trecand de Napoli, un adversar puternic. Bayer Leverkusen vine din grupele Champions League, dupa ce a terminat pe locul 3, iar in ultima dubla din Europa League, a trecut de Sporting Lisabona. In Bundesliga nu se descurca chiar bine, pentru ca dupa o serie de 4 meciuri fara victorie, a ajuns pe locul 8. Aceste doua echipe s-au mai intalnit in 2011 in Europa League, spaniolii castigand de doua ori.

Villarreal

Nu se astepta ca sa intrerupa seria de meciuri fara infrangere, in duelul din etapa trecuta cu Las Palmas. S-a intamplat sambata trecuta cu una din echipele ce evolueaza cel mai slab in deplasare, nefiind capabila sa inscrie, dar nici sa-si creeze ocazii de gol. A jucat foarte slab in toate campartimentele si acum marea intrebare e daca atunci a avut o zi proasta sau daca trece printr-o perioada nefavorabila. Cu o etapa inainte a remizat fara goluri cu Celta, ceea ce inseamna ca sunt doua confruntari fara gol marcat, pentru jucatorii lui Villarreal. Antrenorul Marcelino a efectuat numeroase modificari la echipa, schimband aproape jumatate din jucatori si tot nu s-a vazut nici un rezultat. Pentru acest duel ne asteptam sa-i vedem in atac pe Soldado si Bakambu. Pe teren nu va fi Samuel dos Santos, J.Costa, iar fundasul Musacchio este pus sub semnul intrebarii.

Bayer Leverkusen

Bayer trece printr-o criza, chiar daca a invins-o de doua ori in runda precedenta din Europa League pe Sporting Lisabona. Marea ei problema este in Bundesliga unde se afla pe locul 8 si e tot mai departe de ultima pozitie ce duce in Champions League. In ultimele 7 etape din campionat a reusit doar o victorie, iar acum se afla la 5 puncte de locul 4. Trebuie sa-si revina sau sa gaseasca cat mai rapid o solutie pentru ca are multi jucatori accidentati. Ultimele 3 rezultate au fost doua infrangeri si o remiza, deloc bine pentru o echipa cu pretentii. A primit 10 goluri in acele 3 meciuri, deoarece nu au jucat fundasii centrali K.Papadopoulos si Tropak, fiind inlocuiti de Ramalho si Jedvaj. Va lipsi in acest duel atacantul Kiesling, ceea ce va fi un mare dezavantaj. Tot pe teren nu-i vom vedea nici pe L.Bender, Kampl si Hilbert. Ne asteptam ca in primul 11 sa fie Chicharito care a revenit dupa perioada de suspendare, Jedvaj si Tah.

{{notification_msg}}