Meci interesant în Rusia: Zenit St.Petersburg - Benfica Lisabona

Analiza meciuri

Zenit St.Petersburg - Benfica Lisabona

Inca de la tragerea la sorti a optimilor acest meci a fost vazut ca unul foarte echilibrat, in partida de la Lisabona cele doua echipe au jucat de la egal la egal dar in ultimele minute Benfica a reusit sa inscrie ai s-au impus cu 1-0. Meciul din aceasta seara va fi a 6-a intalnire intre cele doua echipe iar pana acum nici un meci nu s-a terminat la egalitate iar Benfica nu a castigat niciodata la St.Perersburg.

Zenit

Zenit trebuie sa treaca de Benfica in aceasta seara pentru ca in campionat sunt la 9 puncte in spatele liderului CSKA Moscova si va fi greu sa ii ajunga. Pot salva acest sezon cu o calificare in sferturile Champions League, in deplasarea de la Lisabona au jucat bine dar au avut ghinion in ultimele minute ale partidei. Cu toate ca au in lot multi jucatori ofensivi de valoare au probleme la finalizare in ultimele meciuri, dovada fiind si cele doua meciuri disputate in competitiile interne unde au reusit sa marcheze un singur gol. Doi jucatori important vor lispi in aceasta seara, Criscito si Javi Garcia.

Benfica

Benfica trece printr-o perioada foarte buna, perioada in care au redobandit fotoliul de lider in Portugalia. In weekend au reusit sa castige marele derby cu Sporting, au invins in acel meci cu 1-0 prin golul marcat in prima repriza de Mitroglou. In campionat au 3 victorii consecutive semn ca au trecut repede peste infrangerea din derbyul cu FC Porto. Derbyul cu Sporting a fost ultima partida dificila pana la sfarsitul sezonului si cu 2 puncte avans spera sa nu mai piarda prima pozitie. Au probleme importante in primul 11 inaintea partidei din aceasta seara si vor lipsi Julio Cesar, Luisao ,Almeida si Jardel.

{{notification_msg}}