Super meci în Champions League: Chelsea - Paris Saint-Germain

Analiza meciuri

Chelsea – Paris Saint-Germain

Acesta este cel mai interesant meci din mansa retur a optimilior Champions League. In tur PSG a castigat cu 2-1 pe stadionul Princess Park si trebuie sa precizam faptul ca, aceste doua cluburi s-au intalnit in 3 editii la rand in cea mai importanta competitie a Europei. Anul trecut, parizienii au fost cei care s-au calificat mai departe si de data aceasta londonezii vor incerca sa se razbune, eliminandu-si adversarii.

Chelsea

Pentru ca sa se intample una ca asta, campionii Angliei trebuie sa faca cel mai bun meci din acest sezon, in ciuda faptului ca PSG este intr-o forma buna, pierzand doar de doua ori pana acum. Ambele infrangeri suferite au fost in deplasare, lucrul acesta dand sperante gazdelor, mai ales daca cei de la PSG vor evolua ca in ultimul meci din campionat de pe Princess Park. Antrenorul Hiddink va folosi o tactica prin care va incerca sa nu primeasca gol si sa inscrie de doua ori. Londonezii vor fi mai optimisti in duelul de pe Stamford Bridge, dupa ce in meciul din tur mijlocasul Mikel a reusit sa inscrie un gol. Sa adaugam ca Chelsea a evoluat mult mai bine recent in campionat, iar dupa 6 victorii si 6 remize se afla pe locul 10 in clasament, la 10 puncte de ocupanta locului 4 Manchester United. Primul 11 probabil va fi ca cel din meciul de la Paris, tinand cont ca jucatorii: Falcao, Pedro, Zouma si Terry sunt accidentati.

Paris Saint-Germain

Dupa prima mansa cu Chelsea, parizienii au castigat urmatorul joc din Cupa Frantei si din Ligue 1, iar apoi au evoluat mult mai slab, remizand 0-0 cu Montpellier si pierzand acasa cu Lyon. Paris Saint-Germain spera sa castige cel de-al 4 lea titlul consecutiv in campionatul Frantei, avand in vedere ca in momentul de fata este lider si de asemenea doreste sa-si pastreze cele doua Cupe interne, puse in vitrina clubului, sezonul trecut. Antrenorul Blanc va trimite in teren cei mai buni jucatori, cu exceptia lui Verrati care este accidentat, si va incerca sa dirijeze echipa cu foarte multa atentie. Credem ca pe Stamford Bridge, Blanc va introduce pe teren inca din startul partidei, acelasi prim 11 ca si in meciul tur. Van der Wiel si Marquinhos vor fi abti de joc, iar fundasul Aurier va lipsi din cauza suspendarii. 

{{notification_msg}}