Blog - Pagina 605

Analiza meciuri
100

Duel pe Alianz Arena: Bayern Munchen – Werder Bremen

Aceste doua rivale au obiective diferite in acest sezon, Bayern este lider cu sanse mari sa castige din nou titlu, iar Werder Bremen este in partea de jos a clasamentului si la cum stau lucrurile acum, va duce o batalie pentru ramanerea in Bundesliga.

  • Share
Analiza meciuri
56

Confruntare în Serie A: Inter Milan - Bologna

Un meci din etapa cu numarul 29 din Serie A, intre echipa de pe locul 5, Inter si ocupanta locului 9, Bologna care are cu 15 puncte mai putin. Oaspetii nu au mai pierdut de 5 etape si cu siguranta se vor lupta pentru un rezultat pozitiv, mai ales ca isi doresc revansa fata de intalnirea din tur cand au pierdut cu 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
120

Sfert de finală în FA Cup: Reading - Crystal Palace

In aceasta saptamana se joaca sferturile de finala FA Cup, iar in primul meci avem doua echipe din ligi diferite. Reading este pe pozitia a 14 a in Championship, iar Crystal Palace ocupa locul 15 in Premier League. FA Cup este o oportunitate pentru fiecare echipa de a realiza o performanta in acest sezon, asa ca ne asteptam sa vedem un duel pe cinste vineri seara pe stadionul Madejski.

  • Share
Analiza meciuri
54

Meci interesant în Serie A: Juventus - UC Sassuolo

In afara de lupta ce o duce in Champions League, liderul din Serie A, Juventus va juca in etapa cu numarul 29, vineri seara. Adversarul va fi Sassoulo, o echipa care vine dupa 3 victorii consecutive in campionat, ce au dus-o pe locul 7, la 20 de puncte distanta de “Batrana Doamna”.

  • Share
603604605606607
{{notification_msg}}