Sfert de finală în FA Cup: Reading - Crystal Palace

Analiza meciuri

Reading - Crystal Palace

In aceasta saptamana se joaca sferturile de finala FA Cup, iar in primul meci avem doua echipe din ligi diferite. Reading este pe pozitia a 14 a in Championship, iar Crystal Palace ocupa locul 15 in Premier League. FA Cup este o oportunitate pentru fiecare echipa de a realiza o performanta in acest sezon, asa ca ne asteptam sa vedem un duel pe cinste vineri seara pe stadionul Madejski. Acum 5-6 ani au fost de 3 ori fata in fata in Championship, dar de fiecare data rezultatul a fost egal.

Reading

Inainte de cele 3 remize, Reading a invins-o pe Crystal Palace de doua ori la rand, motiv pentru care, fanii se asteapta si de aceasta data la o victorie. In aceasta editie FA Cup, jucatorii antrenorului McDermott au eliminat-o pe West Bromwich dupa ce au invins-o acasa cu 3-1, iar in rundele de dinainte au castigat cu Walsall si Huddersfield. Inainte de a se califica in sferturile FA Cup, Reading a obtinut doua victorii in campionat, cu Rotherham acasa si cu Charlton in deplasare. In ultimele doua etape a remizat cu Fulham acasa si a pierdut in deplasarea de la Huddersfield. Antrenorul McDermott a menajat cativa jucatori buni pentru acest duel important din FA Cup, deoarece in Championship, Reading are 9 puncte peste primul loc retrogradabil. Nu va fi pe teren vineri seara, atacantul Vydra care este accidentat.

Crystal Palace

Oasptetii din Londra nu mai joaca la fel de bine cum o faceau in turul campionatului, cand se aflau la 1 un punct de ultimul loc ce duce in Europa League. In ultimele 3 luni au pierdut de 8 ori si a inregistrat 4 remize, rezultate ce au dus-o pe Crystal Palace pe pozitia a 15 a in Premier League. Multumita evolutiei bune pe care a avut-o in prima parte a sezonului, mai are 9 puncte in fata lui Norwich, echipa aflata pe ultimul loc retrogradabil. In schimb se descurca foarte bine in FA Cup , unde a eliminat 3 echipe din Premier League: Stoke, Southampton si Tottenham. In campionat a avut ghinion in ultimele doua etape, deoarece a fost egalata de Sunderland pe finalul meciului, iar weekend-ul trecut a pierdut cu Liverpool 1-2, dupa un gol marcat in al 6 lea minut de prelungire. Antrenorul Pardew a anuntat ca vor lipsi din cauza accidentarilor suferite in meciurile anterioare, mijlocasii Puncheon si McArthur.

{{notification_msg}}