Meci interesant în Serie A: Juventus - UC Sassuolo

Analiza meciuri

Juventus - UC Sassuolo

In afara de lupta ce o duce in Champions League, liderul din Serie A, Juventus va juca in etapa cu numarul 29, vineri seara. Adversarul va fi Sassoulo, o echipa care vine dupa 3 victorii consecutive in campionat, ce au dus-o pe locul 7, la 20 de puncte distanta de “Batrana Doamna”. Toamna trecuta a reusit sa o invinga acasa pe Juventus cu 1-0, punand capat unei serii de 3 infrangeri consecutive.

Juventus

Este echipa cu cele mai multe titluri din Italia si se afla intr-o forma foarte buna in momentul de fata. Nu sunt dubii in obtinerea victoriei cu Sassoulo, mai ales ca Napoli are cu 3 puncte mai putin si orice pas gresit o poate costa. Saptamana viitoare jucatorii antrenorului Allegri, o vor intalni pe Bayern Munchen intr-un meci decisiv pentru calificarea in sferturile de finala ale Champions League, avand in vedere ca in duelul din tur scorul a fost 2-2. Dupa acel meci Juventus a intalnit-o pe Inter de doua ori, prima data in campionat a triumfat cu 2-0, iar apoi in mansa a doua din semifinala Cupei Italiei, unde a pierdut cu 3-0, dar s-a calificat in finala dupa loviturile de la 11 metri. Etapa trecuta a obtinut victoria, in deplasare cu 2-0 in duelul cu Atalanta. Pe lista accidentatilor se afla mijlocasul Sturaro si fundasii Caceres si Chiellini.

UC Sassuolo

Sassuolo are un moral foarte bun inaintea acestui meci, deoarece vine dupa 3 victorii consecutive in Serie A. Se afla pe locul 7 si are cu 6 puncte mai mult decat Lazio, echipa de pe pozitia a 8 a. Ar putea visa la un loc ce duce in cupele europene, pentru ca este la 7 puncte distanta, dar e foarte greu pentru ca mai are de disputat meciuri dificile in acest sezon. Jucatorii antrenorului Di Francesco, joaca relaxati, fara griji, lucru ce s-a vazut si weekend-ul trecut cand au invins-o acasa cu 2-0 pe Milan. Inainte de victoria din deplasare cu Lazio si cea de acasa cu Empoli, antrenorul Di Francesco nu a mai schimbat nimic la echipa si nu are nici un motiv sa faca vreo modificare nici acum in confruntarea cu Juventus. Nu-l vom vedea in teren pe atacantul Defrel care e suspendat si nici pe Missiroli, Cannavaro si Laribi pentru ca sunt accidentati. 

{{notification_msg}}