Blog - Pagina 603

Analiza meciuri
17

Spectacol în Champions League: Bayern Munchen – Juventus

Din pacate, aventura in Champions League se incheie pentru una dintre aceste doua mari echipe in faza optimilor. Tragerea la sorti a facut sa se intalneasca in prima faza eliminatoare echipe ce puteau juca si finala. 

  • Share
Analiza meciuri
13

Duel pentru calificare: Atletico Madrid – PSV Eindhoven

Si inaintea meciului din tur stiam care este favorita la calificare, dar acum lucrurile sunt pe cale sa se clarifice. Atletico s-a concentrat sa nu primeasca gol in primul duel, pentru ca nu a pus accent mult pe atac. Si-a pregatit terenul pentru meciul de acasa, asa ca dupa 0-0 in Eindohoven si cu o victorie la limita se calfica. 

  • Share
Analiza meciuri
34

Confruntare pe stadionul Etihad: Manchester City – Dynamo Kiev

Vom afla care sunt toate echipele din sferturile de finala, marti si miercuri seara, cand se vor juca ultimele meciuri din optimi. In primul duel o avem favorita la calificare pe Manchester City care a castigat acum 3 saptamani cu 3-1 in Kiev.

  • Share
Analiza meciuri
195

Sfârşit de etapă în Premier League: Leicester – Newcastle

Ultimul meci al etapei cu numarul 30 din Premier League este o intalnire intre doua echipe aflate in parti opuse ale clasamentului. Leicester este lider, iar Newcastle este penultima clasata si are cu 36 de puncte mai putin decat gazdele. 

  • Share
601602603604605
{{notification_msg}}