Blog - Pagina 602

Analiza meciuri
162

Bătălie pentru puncte în Spania: Getafe - Eibar

Va fi un duel interesant pentru ca Getafe se afla pe ultima pozitie retrogradabila la acelasi numar de puncte cu locurile salvabile 16 si 17, motiv pentru care va avea nevoie de o victorie ca de aer. In schimb Eibar nu trece prin aceleasi emotii ca si adversara, deoarece are cu 10 puncte mai mult si poate fi mai relaxata.

  • Share
Analiza meciuri
238

Meci interesant în Europa League: FC Sevilla – FC Basel

In acest duel echipa favorita nu a are nici un avantaj dupa prima mansa, dar totusi toata lumea se asteapta sa o vada in sferturile de finala. Desigur, este vorba despre Sevilla, castigatoarea editiei de anul trecut, o echipa experimentata in Europa League.

  • Share
Analiza meciuri
218

Duel spaniol în Europa League: Valencia – Athletic Bilbao

Un meci intre doua echipe spaniole in optimile Europa League, in care se joaca calificarea chiar daca Athletic Bilbao are avantajul de un gol din primul meci. Este un avantaj minim 1-0, dar este foarte bun pentru ca nu a primit gol pe teren propriu.

  • Share
Analiza meciuri
210

Calificarea se joacă pe Camp Nou: Barcelona - Arsenal

In meciul din aceasta seara calificarea pare a fi transata inca din meciul tur cand Barcelona s-a impus la Londra cu 2-0. Tunarii nu vor veni pe Camp Nou pentru a face act de prezenta si se anunta un meci spectaculos diseara

  • Share
600601602603604
{{notification_msg}}