Analiza meciuri - Pagina 200 - Blog

Analiza meciuri
63

Cupa Mondiala: Croatia - Nigeria

Acest meci din prima runda a grupei D, a Cupei Mondiale din Rusia, aduce fata in fata selectionata Croatiei si a Nigeriei, din aceeasi grupa facand parte Argentina si Islanda. Deoarece argentinienii sunt mari favoriti in castigarea primei pozitii in grupa, aceasta partida se dovedeste a fi de mare importanta in avansarea din faza grupelor. Croatia si Nigeria se vor intalni pentru prima data in aceasta partida.

  • Share
Analiza meciuri
192

Cupa Mondiala: Peru - Danemarca

Peru si Danemarca deschid a doua partida din prima runda a grupei C, a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Dovedindu-se a fi cea mai echilibrata disputa a zilei, de altfel ocupantele pozitiilor 11, respectiv 12 in clasamentul FIFA. Ambele echipe au dovedit o forma buna in ultimile partide amicale, mentionam si ca aceasta este prima intalnire din istorie dintre cele doua selectionate.

  • Share
Analiza meciuri
93

Cupa Mondiala: Egipt - Uruguay

A doua partida a grupei A, din cadrul Cupei Mondiale din Rusia, le aduce fata in fata pe dubla campioana a lumii - Uruguay, si selectionata Egiptului - ce se reintoarce in prestigioasa competitie dupa o absenta de 28 ani. Aceste doua selectionate sunt speciale deoarece detin o serie frumoasa de titluri continentale, Uruguay detinand 15 titluri Copa America, de cealalta parte Egipt - detine sapte trofee de Cupa Africii pe Natiuni. Aceasta partida va fi cea de-a doua intalnire intre cele doua, prima disputandu-se in 2006 intr-un amical castigat de Uruguay cu 2-0.

  • Share
Analiza meciuri
154

Cupa Mondiala: Portugalia - Spania

Al doilea meci al grupei B, din prima runda a fazelor grupelor Cupei Mondiale, ne va prezenta cea mai interesanta partida de pana acum, in scena facandu-si aparitia curenta campioana europeana - Portugalia, infruntand fosta campiona a lumii si a campioana europeana - Spania. Aceste doua echipe fiind si favoritele grupei, din care fac parte alaturi de Maroc si Iran. Acesta partida fiind decisiva in obtinerea primei pozitii a grupei. Ultima intalnirea dintre Portugalia si Spania a avut loc in urma cu sase ani, in semifinalele Campionatului European din Polonia si Ucraina, spaniolii obtinand victoria dupa cele 120 minute fara gol marcat, la penalty, ca apoi sa devina campiona europeana.

  • Share
199200201202203
{{notification_msg}}