Analiza meciuri - Pagina 201 - Blog

Analiza meciuri
215

Start in Cupa Mondiala: Rusia - Arabia Saudita

Aceasta partida marcheaza startul in cel mai asteptat eveniment sportiv al anului - Cupa Mondiala, ce se va desfasura in Rusia pe perioada 14 iunie - 15 iulie. Pe langa Rusia si Arabia Saudita, in aceasta grupa se mai afla Uruguay si Egipt, echipe ce se vor intalni maine. Rusia intalneste Arabia Saudita pentru a doua oara in istorie, prima partida disputandu-se in 1993 in Riyadh, Arabia Saudita castigand partida amicala cu scorul 4-2.

  • Share
Analiza meciuri
300

Finala play-off: Palermo - Frosinone

Dupa ce Venezia si Citadella au fost eliminate in semifinale, Palermo si Frosinone se intalnesc in finala play-off-ului, ce va hotara ultima echipa promovata in Serie A. De altfel, pe parcursul campionatului cele doua echipe au fost foarte aproape de a obtine promovarea directa. Palermo a fost echipa mai buna in duelurile din acest sezon cu Frosinone, obtinand victorie pe teren propriu cu 1-0 si remiza in deplasare 0-0.

  • Share
Analiza meciuri
162

Finala play-off: Numancia - Valladolid

In urma clasarii pe pozitia cinci, respectiv sase, a clasamentului regular - Numancia si Valldolid izbutesc surpriza disputarii finalei play-off, ce ofera castigatoarei un loc in La Liga. Numancia depaseste in prima runda de play-off pe Saragossa, ca in runda urmatoare sa reuseasca un egal pe teren propriu si victorie in deplasare. Valladolid isi creeaza drumul catre finala cu ajutorul a doua victorii, dovedindu-se a fi mai buna decat Sporting Gijon. In intalnirele acestor doua echipe, din acest sezon, ambele obtin victoria in jocul din deplasare.

  • Share
Analiza meciuri
10

Mecia amical: Japonia - Paraguay

Una din participantele acestei editii ale Cupei Mondiale - Japonia, va intalni Paraguay, tara ce rataza participarea in a doua editie consecutiva. Acest amical se disputa pe teren neutru, in Innsbruck. Ultima intalnire dintre aceste doua tari a fost in urma cu opt ani, partida amicala terminata cu victoria Japoniei pe teren propriu cu 1-0, cu mentiunea ca in acelasi an dar putin mai devreme, Paraguay depaseste la penalty Japonia, in faza saiprezecimilor Cupei Mondiale din Africa de Sud.

  • Share
200201202203204
{{notification_msg}}