Analiza meciuri - Pagina 199 - Blog

Analiza meciuri
101

Cupa Mondiala: Tunisia - Anglia

A doua partida din grupa G a Cupei Mondiale, prezinta duelul dintre Tunisia si Anglia, englezii jucand rolul de mari favoriti in urma bunelor prestatii din calificari, cat si din partidele amicale. De partea cealalta - Tunisia are cu siguranta obiectiv principal depasirea fazelor grupelor, ei ratand ultimile doua editii. Tunisienii obtin calificarea fara nici o infrangere si continua prestatiile bune si in meciurile de pregatire. Aceste doua reprezentative s-au intalnit si in Cupa Mondiala din 1998 din Fanta, englezii castigand partida cu 2-0.

  • Share
Analiza meciuri
30

Cupa Mondiala: Belgia - Panama

In deschiderea meciurilor din grupa G a Cupei Mondiale, avem intalnirea dintre Belgia si una din marile outsidere - Panama, grupa din care mai fac parte Anglia si Tunisia. Belgia a dominat calificarile si au avut prestatii bune in meciurile amicale, avand sperante indreptatite la un bun parcurs in aceasta editie de Cupa Mondiala. Panama debuteaza in Cupa Mondiala si cel mai probabil nu au mari asteptari, pentru ei fiind o performanta frumoasa participarea in aceasta competitie.

  • Share
Analiza meciuri
287

Cupa Mondiala: Brazilia - Elvetia

Al doilea meci din prima runda a grupei E, este considerat de altfel si derby-ul grupei, Brazilia si Elvetia fiind favorite sa avanseze in saisprezecimi, brazilienii aflandu-se si ca mari favoriti ai castigarii titlului. Brazilia s-a descurcat excelent in calificari, continuand seria buna de rezultate si in partidele de pregatire. Elvetia ajunge sa participe la Cupa Mondiala in urma disputarii play-off-ului. Ultima intalnire dintre aceste doua selectionate a avut loc in 2003, intr-o partida amicala incheiata cu victoria elvetienilor cu 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
60

Cupa Mondiala: Germania - Mexic

In primul meci al grupei F din cadrul Cupei Mondiale, debuteaza campiona editiei trecute - Germania, ce cu siguranta incerca sa isi apere titlul obtinut in urma cu patru ani in Brazilia, impotriva Mexicului - ce adauga a saptea participare consecutiva in Cupa Mondiala. Ultima intalnire dintre Germania si Mexic a fost anul trecut in Cupa Confederatiilor, partida terminata cu victoria nemtilor cu 4-1.

  • Share
198199200201202
{{notification_msg}}