Analiza meciuri - Pagina 198 - Blog

Analiza meciuri
121

Cupa Mondiala: Iran - Spania

Putini s-ar fi asteptat ca Iranul sa porneasca inaintea celei de-a doua  partide din faza grupelor Cupei Mondiale de pe prima pozitie, valorificand la maxim partida de debut impotriva Marocului, de cealalta parte - Spania remizeaza 3-3 in derby-ul grupei cu Portugalia. Aceste doua selectionate urmeaza sa se intalnesca pentru prima data in istorie.

  • Share
Analiza meciuri
272

Cupa Mondiala: Portugalia - Maroc

Aceste doua echipe se intalnesc in a doua runda a fazelor grupelor din cadrul Cupei Mondiale din Rusia, in urma primei dispute portughezii remizeaza 3-3 cu Spania, iar Maroc pierde cu Iran in finalul partidei. Marocanii aflandu-se in cea mai dificila pozitie din grupa, pentru ei urmeaza doua partide extrem de dificile, acesta cu Portugalia si apoi cu Spania. Aceste doua selectionate s-au intalnit ultima data in Mexic 1998, de asemeni faza grupelor, marocanii obtinand victoria cu 3-1.

  • Share
Analiza meciuri
281

Cupa Mondiala: Rusia - Egipt

A doua runda din faza grupelor incepe cu infruntarea dintre tara gazda a aceste editii - Rusia, si Egipt. Rusii cu siguranta sunt multumiti de rezultatul primului meci, in care au invins Arabia Saudita cu 5-0 in deschidere, egiptenii pierd prima disputa in fata Uruguay-ului cu 1-0. Ceea ce inseamna ca presiunea va fi pe umerii egiptenilor, dar pentru aceasta partida sunt sanse mari sa il vedem la joc pe Salah, ce cu siguranta va oferi un suport echipei. Selectionata Rusiei si Egiptului urmeaza sa se intalnesca pentru prima data.

  • Share
Analiza meciuri
132

Cupa Mondiala: Polonia - Senegal

Acest meci incheie prima runda a fazelor grupelor din Cupa Mondiala, Polonia si Senegal urmand a ne dovedi de ce sunt capabile. In urma ultimilor trei amicaluri, Polonia se descurca bine, ramanand neinvinsa, de cealalta parte - Senegal nu s-a descurcat prea bine, obtin trei remize si sunt invinsi de catre Croatia, reusind victoria doar in ultimul amical. Aceste doua selectionate se intalnesc pentru prima data.

  • Share
197198199200201
{{notification_msg}}