Analiza meciuri - Pagina 196 - Blog

Analiza meciuri
162

Campionatul Mondial: Anglia – Panama

Englezii au invins-o pe Tunisia cu mult noroc si in acelasi timp greu, avand in vedere ca au marcat golul victoriei pe final, in timp ce Panama a pierdut primul meci al grupei cu 3-0 in fata favoritei Belgia.

  • Share
Analiza meciuri
127

Campionatul Mondial: Polonia – Columbia

Este un duel al favoritelor din Grupa H, care ambele au pierdut primul meci cu 2-1, Polonia in fata celor de la Senegal, iar Columbia in confruntarea cu Japonia. 

  • Share
Analiza meciuri
64

Cupa Mondiala: Germania - Suedia

In mod surprinzator Germania pierde partida de debut in fata Mexicului cu scorul de 1-0, Suedia nu dezamageste si obtine victoria impotriva Coreei de Sud. Nemtii stiau ca nu ii asteapta o partida usoara impotriva mexicanilor, insa cu siguranta nu s-ar fi asteptat sa nu marcheze. Suedezii, au intampinat de asemenea dificultati, coreeni cedand abia in urma unui gol marcat din penalty. Aceste doua selectionate s-au intalnit ultima data in calificarile Cupei Mondiale din 2014, partide incheiate cu o remiza 4-4 si o victorie a nemtilor 5-3.

  • Share
Analiza meciuri
197

Cupa Mondiala: Belgia - Tunisia

Dupa cum era de asteptat, partidele rezultate din prima runda a acestei grupe au produs mult entuziasm; Belgia invinge fara probleme Panama cu 3-0, de cealalta parte - Tunisia pierde in fata favoritei grupei, Anglia, desi au opus multa rezistenta in final pierd partida cu 2-1. Tunisienii rateaza un punct important in prelungirile partidei impotriva englezilor si ramane de vazut cat de bine pot depasi acest prag psihologic. Belgienii intampina mici probleme in prima repriza cu Panama, dar a doua repriza le revine totalitate. Aceste doua echipe s-au mai intalnit in Cupa Mondiala a anului 2002, partida terminandu-se 1-1, cat si intr-un amical in 2014 castigat de belgieni cu 1-0.

  • Share
195196197198199
{{notification_msg}}