Analiza meciuri - Pagina 195 - Blog

Analiza meciuri
59

Cupa Mondiala: Nigeria - Argentina

Cu siguranta una din cele mai interesante partide din a treia runda a grupelor, dat fiind faptul ca atat Nigeria cat si Argentina au sanse pentru calificarea in faza optimilor. Nigerienii se afla in avantaj de doua puncte fata de Argentina si Islanda, pe cand Croatia in urma celor doua victorii, are deja asigurat locul in faza urmatoare. In Cupa Mondiala din Brazilia din urma cu patru ani, in faza grupelor Argentina invingea Nigeria.

  • Share
Analiza meciuri
108

Cupa Mondiala: Danemarca - Franţa

Franta este lidera grupe C si deja are asigurata prezenta in optimile Cupei Mondiale; Danemarca inca nu este sigura de pastrarea pozitiei secunde in grupa, Australienii au trei puncte mai putin, dar daca bat Peru si danezii pierd in fata francezilor, soarta celei celei de-a doua echipe calificate va fi stabilita in urma golaverajului. Adaugam faptul ca in urma celor sapte partide disputate intre Danemarca si Franta, francezii au obtinut sase victorii si danezii doar una, obtinuta in faza grupelor Cupei Mondiale din 2002.

  • Share
Analiza meciuri
235

Cupa Mondiala: Spania - Maroc

Inaintea ultimei runde a grupei B, aceste doua echipe sunt in situatii complet diferite. Spaniolii se afla in fruntea clasamentului, fiind la egalitate de puncte cu Portugalia. Marocanii in urma celor doua infrangeri, vor parasii participarea in Cupa Mondiala; acest meci va fi prima intalnire intre aceste doua selectionate.

  • Share
Analiza meciuri
222

Cupa Mondiala: Iran - Portugalia

Primul meci in cea de-a treia runda a grupei B se va disputa pentru un loc in faza optimilor Cupei Mondiale. In primele doua meciuri, Iran obtine victorie cu Maroc si pierde in fata Spaniei; Portugalia castiga si ea cu Maroc si obtine o remiza cu Spania. Pentru fiecare dintre aceste doua echipe, o victorie insemna un loc in optimile Cupei Mondiale, desi portughezi se pot multumi si cu o remiza, ei avand un punct mai mult. Iran si Portugalia s-a intalnit ultima data in faza grupelor Cupei Mondiale din Germania in 2006, portughezii obtinand victoria cu 2-0.

  • Share
194195196197198
{{notification_msg}}