Cupa Mondiala: Spania - Maroc

Analiza meciuri

Spania - Maroc

Inaintea ultimei runde a grupei B, aceste doua echipe sunt in situatii complet diferite. Spaniolii se afla in fruntea clasamentului, fiind la egalitate de puncte cu Portugalia. Marocanii in urma celor doua infrangeri, vor parasii participarea in Cupa Mondiala; acest meci va fi prima intalnire intre aceste doua selectionate.

Spania

Desi situatia adversarei nu este deloc una fericita, spaniolii cu siguranta nu vor avea un meci usor luand in considerare si ultimul disputa, in care abia au izbutit victoria cu un rezultat de 1-0 impotriva Iranului. In acest meci au nevoie de o victorie categorica pentru a pastra prima pozitie a grupei B. Se pare ca, cel putin pentru moment, spaniolii se simt bine sub conducerea noului antrenor Hierro, dar ce-i drept - nici nu a fost nevoit sa ia decizii importante pana acum, avand sub comanda o gama larga de jucatori valorosi. Credem ca vor folosi un 11 de start asemanator ultimei partide, singura inlocuire posibila ar putea fi cea introducerea lui Ascensio pe pozitia lui Vasquez.

Maroc

Marocanilor nu le-a mai ramas decat misiunea de a primi cat mai putine goluri in aceasta ultima runda a fazei grupelor Cupei Mondiale. Trebuie sa adaugam faptul ca au evoluat bine in prima runda impotriva Iranului, pierzand meciul in minutul 95 printr-un autogol. De asemenea au evoluat bine si impotriva Portugaliei, pierzand la un singur gol diferenta primit in startul partidei. Ca apoi sa fie o partida echilibrata, reusind sa isi creeze si unele ocazii bune de poarta, dar din pacate nevalorificate. Ne asteptam ca in aceasta partida sa fie mai indrazneti, sa riste mai mult in special pentru faptul ca soarta lor nu mai depinde de rezultatul acestui meci. Datorita accidentarilor din echipa, ne asteptam la o formatie diferita din partea marocanilor.

 

{{notification_msg}}