Analiza meciuri - Pagina 194 - Blog

Analiza meciuri
212

Cupa Mondiala: Anglia - Belgia

In urma ambelor runde totul a decurs conform planului pentru Anglia si Belgia, urmand ca aceasta partida sa decida castigatoarea grupei, ambele echipe avand biletele asigurate pentru optimile Cupei Mondiale. Belgia a lasat o impresia mai buna in urma prestatiilor convingatoare de pana acum, pe cand Anglia a avut meci greu cu Tunisia, reusind cele trei puncte cu mult noroc. Ultima intalnire dintre aceste doua selectionate a avut loc intr-un joc amical disputat in 2012, englezii obtinand victoria cu 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
76

Cupa Mondiala: Senegal - Columbia

Aceasta ultima runda a grupei H este decisiva in stabilirea echipelor ce vor avansa in optimile Cupei Mondiale. Senegal se afla mai aproape de calificarea in runda urmatoare, adunand patru puncte; Columbia are trei puncte, avand nevoie de o victorie in aceasta partida pentru a fi sigura de supravietuire, dar sa nu excludem si varianta remizei pentru columbieni - in cazul in care Japonia pierde in fata Poloniei. Aceste doua selectionate au remizat 2-2 in ultima partida disputata din anul 2014.

  • Share
Analiza meciuri
44

Cupa Mondiala: Serbia - Brazilia

Brazilia se afla in fruntea clasamentului grupei E, cu o victorie si un egal, adunand un punct mai mult decat Serbia. Sarbii debuteaza cu o victorie dar apoi pierd cu Elvetia, insemnand ca doar o victorie le mai poate aduce calificarea garantata in faza optimilor Cupei Mondiale, dar se pot multimi si cu o remiza in cazul in care Evetia pierde la Costa Rica. Ultima partida disputata intre aceste doua selectionate a avut loc in 2014, brazilienii castigand meciul amical cu 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
164

Cupa Mondiala: Coreea de Sud - Germania

Aceasta intalnire aduce fata in fata favorita absoluta si una dintre cele mai mari outsidere ale Cupei Mondiale, o victorie insemnand pentru ambele echipe avansarea in optimi, cu mentiunea ca coreenii vor avea nevoie ca Mexic sa castige cealalta partida a grupei, iar pentru germani o victorie la doua goluri diferenta le va fi suficienta. Ultima intalnire intre aceste doua selectionate a fost in 2004, coreeni castigand partida amicala cu 3-1.

  • Share
193194195196197
{{notification_msg}}