Analiza meciuri - Pagina 518 - Blog

Analiza meciuri
17

Duel în Bundesliga: VfL Wolfsburg - Bayern Munchen

Uitandu-ne la clasament nu putem spune ca e un derby, dar totusi e un meci intre vicecampioana, castigatoare Cupei de anul trecut, si echipa care a luat titlul de campioana sezonul trecut. Mai mult de atat ambele echipe sunt prezente in Champions League cu sanse mari sa se calfice in faza sferturilor. 

  • Share
Analiza meciuri
5

Meci în Premier League: Leicester - Norwich

Aceasta confruntare din Premier League, aduce fata in fata doua echipe din parti opuse ale clasamentului, Norwich de pe locul 17  si uimitorul lider Leicester, fiind o diferenta imensa de 29 de puncte intre ele.

  • Share
Analiza meciuri
234

O nouă etapă în Spania: Eibar - Las Palmas

Meciul din aceasta seara se va desfasura intre doua echipe care sunt apropiate valoric dar lipsa de forma a celor de la Las Palmas i-a coborat in zona retrogradarii.

  • Share
Analiza meciuri
250

Deschiderea etapei în Bundesliga: FC Koln - Hertha Berlin

Putem spune ca sunt intr-o situatie buna ambele echipe in acest sezon, mai ales Hertha care se afla pe locul in 3 in clasament, cu 7 puncte mai mult decat Koln, fiind un obiectiv indraznet acesta la inceput. In retur Koln a obtinut doar o victorie si doua egaluri din 4 etape, si momentan este undeva la mijlocul clasamentului, iar Hertha are o serie de 4 egaluri consecutive si va juca semifinala Cupei.

  • Share
517518519520521
{{notification_msg}}