Analiza meciuri - Pagina 516 - Blog

Analiza meciuri
131

Meci în Bundesliga: Schalke - Hamburg

Cele doua vechi rivale din Bundesliga sunt despartite de 7 puncte si 4 pozitii in clasament, in acest moment Schalke sta mai bine si incearca sa se califice in editia viitoare a Champions League.in timp ce Hamburg inca nu a scapat complet de grijile retrogradarii

  • Share
Analiza meciuri
155

O nouă etapă în Bundesliga: Hannover 96 - VfL Wolfsburg

Aceasta etapa intermediara incepe cu un duel interesant, intre doua echipe care au dezamagit in acest sezon. Fiecare in felul ei, dar nu se astepta nimeni sa o vada pe Hannover pe ultima pozitie din clasament acum. In ceea ce priveste vice-campioana din sezonul trecut, toata lumea credea ca o sa fie in partea de sus a clasamentului, dar nu a fost asa, acum e pe pozitia a 8 a si e tot mai departe de Champions League.

  • Share
Analiza meciuri
129

Duel pentru “supravieţuire” : Las Palmas - Getafe

Un meci interesant in ceea ce priveste lupta pentru mentinerea in prima liga. Ambele echipe sunt aproape de zona retragrodabila, Las Palmas fiind la egalitate de puncte cu primul loc care duce in liga secunda, iar Getafe are cu doua puncte mai mult.

  • Share
Analiza meciuri
283

Derby de tradiţie în Turcia: Fenerbahce - Beşiktaş

Finalul etapei cu numarul 23 din prima liga din Turcia, pune fata in fata doua mari rivale, Fenerbahce si Besiktas in confruntarea de la Istanbul. Besiktas are o etapa restanta, dar si asa este lider in clasament, cu un punct mai mult decat Fenerbahce.

  • Share
515516517518519
{{notification_msg}}