Analiza meciuri - Pagina 517 - Blog

Analiza meciuri
36

Derby în Franţa: Olympique Lyon - Paris Saint-Germain

Un derby  francez, va pune capat etapei cu numarul 28 in Ligue 1. De departe sunt favoriti in aceasta confruntare parizienii, care se afla pe locul 1 de la inceputul campionatului, iar in momentul de fata au 34 de puncte mai mult decat cei de la Lyon, care ocupa pozitia a 5 a.

  • Share
Analiza meciuri
88

Derby în Serie A: Juventus - Inter Milan

Ultimul meci al etapei cu numarul 27 din Serie A, este un derby care aduce fata in fata doua mari rivale, Juventus si Inter Milan. In acest moment Juventus este liderul clasamentului, iar Inter este pe pozitia a 5 a, la 10 puncte distanta. Intalnirea din tur de pe Giueppe Meazza, s-a terminat fara goluri.

  • Share
Analiza meciuri
127

Duel istoric în Anglia: Manchester United - Arsenal

Chiar daca in aceeasi zi se va juca si finala Cupei Ligii pe Wembley, duminica va fi si un meci spectaculos in Premier League, pe Old Trafford, care va atrage atentia multora. Doua echipe cu o istorie in spate, vor da piept in etapa cu numarul 27, Manchester United si Arsenal, doua cluburi care au in palmares in total 33 de titluri de campioni.

  • Share
Analiza meciuri
149

Derby spectaculos în Spania : Real Madrid - Atletico Madrid

Castigatoarea marelui derby al orasului Madrid, se va decide dupa confruntarea dintre locul 2 si 3 din La Liga. Avand in vedere ca Barcelona are un avans consistent, lupta se va da pentru pozitia a doua, care in acest moment e ocupata de Atletico Madrid, avand un punct peste cei de la Real.

  • Share
516517518519520
{{notification_msg}}