Deschiderea etapei în Bundesliga: FC Koln - Hertha Berlin

Analiza meciuri

FC Koln - Hertha Berlin

Putem spune ca sunt intr-o situatie buna ambele echipe in acest sezon, mai ales Hertha care se afla pe locul 3 in clasament, cu 7 puncte mai mult decat Koln, fiind un obiectiv indraznet acesta la inceput. In retur Koln a obtinut doar o victorie si doua egaluri din 4 etape, si momentan este undeva la mijlocul clasamentului, iar Hertha are o serie de 4 egaluri consecutive si va juca semifinala Cupei. Intalnirea din tur s-a incheiat cu victoria celor de la Hertha, scor 2-0, iar sezonul trecut Koln a pierdut acasa.

FC Koln

In retur a evoluat variabil, incepand cu o infrangere acasa si in ultima etapa pierzand tot in Koln. Intre aceste meciuri a remizat de doua ori si a obtinut o victorie, iar pozitia din clasament este fireasca. Are 9 puncte peste zona retrogradabila si mai important de atat, este la 5 puncte distanta de prima pozitie ce duce in cupele europene. Ultima victorie a fost acasa impotriva celor de la Eintracht Frankfurt, iar etapa trecuta a fost infranta cu 1-0 de Borussia Dortmund. Au fost doua meciuri cu doua echipe de start diferite trimise in teren de antrenorul Stoger. Motivul a fost lipsa fundasului central Mavraj si a lui Risse. In acest meci s-ar putea sa joace Koln cu 3 fundasi, daca va reveni Risse.

Hertha Berlin

Nu are nici o victorie in retur, dar totusi a obtinut rezultate bune daca inca se afla pe locul 3. Important este ca nu prea pierde, in ultimele 5 etape a suferit doar o infrangere in deplasare, in fata celor de la Stuttgart cu scorul de 2-0. Etapa trecuta a remizat 1-1 acasa cu cei de la Wolfsburg, dupa ce a fost condusa. Mijlocasul central S. Langkamp s-a accidentat in jocul trecut, asa ca nu-l vom vedea nici in acest duel si probabil ii va tine locul mijlocasul defensiv Stark sau fundasul central Lustenberger. Nu va intra in teren din cauza cartonaselor galbene acumulate mijlocasul Darida care va fi inlocuit cu Cigerci sau Baumjohann. In echipa de start va fi Kalou si Weiser care au evoluat bine etapa trecuta.

{{notification_msg}}