Analiza meciuri - Pagina 482 - Blog

Analiza meciuri
247

Derby cu tradiţie pe Anfield: Liverpool - Chelsea

Doua mari rivale se vor intalni in aceasta partida din Premier League. In prezent, echipele sunt vecine in clasament si anume ocupanta locului 8, Liverpool, are cu 10 puncte mai mult decat fosta campioana Chelsea, care este pe pozitia a 9 a.

  • Share
Analiza meciuri
203

Lupta pentru competiile europene: West Ham – Manchester United

Unele echipe din Premier League vor marti si miercuri meciurile restante din campionat. In primul din ele se vor intalni doua echipe care se lupta pentru a ajunge in competitiile europene si anume ocupanta pozitie a 7 a, West Ham si Manchester United care momentan este pe locul 5 si are 4 puncte mai mult. 

  • Share
Analiza meciuri
258

Duel interesant în fruntea clasamentului: Basaksehir - Fenerbahce

Este un derby al acestei etape, avand in vedere ca ambele echipe au mare nevoie de puncte. Basaksehir isi doreste sa termine pe o pozitie ce duce in competitiile europene si in acest moment este pe locul 4, loc ce o califica in Europa League. 

  • Share
Analiza meciuri
243

Confruntare în La Liga: FC Sevilla - Granada

Este un derby in Andaluzia, in care echipa oaspete are mare nevoie de puncte. Granada este foarte aproape de zona retrogradabila, fiind doar la un punct distanta, in timp ce Sevilla si-a asigurat prezenta in finala Europa League si nu o mai putem invinovati ca va termina doar pe locul 7 acest sezon din La Liga. 

  • Share
481482483484485
{{notification_msg}}