Confruntare în La Liga: FC Sevilla - Granada

Analiza meciuri

FC Sevilla – Granada

Este un derby in Andaluzia, in care echipa oaspete are mare nevoie de puncte. Granada este foarte aproape de zona retrogradabila, fiind doar la un punct distanta, in timp ce Sevilla si-a asigurat prezenta in finala Europa League si nu o mai putem invinovati ca va termina doar pe locul 7 acest sezon din La Liga. Sevilla are doar o victorie in ultimele 6 etape, iar Granada tot in atatea meciuri a castigat de doua ori. In intalnirea directa din tur, Granada a triumfat cu 2-1, iar in ultimele confruntari de pe stadionul Sanchez Pizjuan, Sevilla a fost cea mai puternica.

FC Sevilla

Sevilla este intr-o atmosfera de sarbatoare deoarece s-a calificat in finala Europa League ce se va juca la Basel si de asemenea va fi prezenta si in finala Cupei Regelui, unde o va intalni pe Barcelona. Duminica va fi ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon pentru Sevilla. In ultima etapa o va intalni in deplasare pe Athletic Bilbao, un meci care probabil nu va conta foarte mult. Cele mai importante sunt finalele, in care antrenornul Emery va dori sa se baseze pe cei mai buni jucatori. Probabil nu va fi schimbata intreaga echipa de start cu care ne-am obisnuit, dar cu siguranta vom vedea jucatori de la echipa a doua, asa cum a fost si in etapa trecuta cu Espanyol. Vor absenta Reyes si Krohn-Dehli.

Granada

Chiar daca are un punc peste echipele din zona retrogradabila, este o candidata serioasa la lupta pentru ramanerea in La Liga. Un mic avantaj pentru Granada, ar fi acela ca Sevilla nu este foarte interesata de aceasta confruntare, deoarece se gandeste mai mult la cele doua finale. In ultima etapa o va intalni pe Barcelona si va fi foarte greu sa smulga un punct, asadar va trebuie sa mizeze totul in duelul cu cei de la FC Sevilla. A obtinut doua victorii in ultimele 4 meciuri, dar a pierdut celelalte doua partide. Etapa trecuta a reusit sa o invinga pe Las Palmas cu 3-2, dupa ce a fost condusa cu 2-0 in minutul 12. Probabil il vom vedea in teren pe atacantul Success, dar si pe Cuenca si Birahi, deoarece acesta este un meci decisiv in ceea ce priveste evitarea retrogradarii.

{{notification_msg}}