Lupta pentru competiile europene: West Ham – Manchester United

Analiza meciuri

West Ham – Manchester United

Unele echipe din Premier League vor juca marti si miercuri partide restante din campionat. In primul din ele se vor intalni doua echipe care se lupta pentru a ajunge in competitiile europene si anume ocupanta pozitiei a 7 a, West Ham si Manchester United care momentan este pe locul 5 si are 4 puncte mai mult. Trebuie sa va reamintim ca “diavolii rosii” au sansa sa mai prinda si un loc ce duce in Champions League, in timp ce West Ham se poate gandi doar la Europa League. Din ultimele 4 dueluri dintre aceste doua adversare, 3 s-au incheiat la egalitate si o partida a fost castigata de Manchester United in FA Cup, in urma cu aproximativ o luna.

West Ham

Desigur, acea infrangere suferita pe stadionul Boleyn Ground, este un motiv in plus pentru West Ham, ca sa o invinga pe Manchester United, mai ales ca Liverpool este in spatele ei la un punct si echipa care ocupa locul 6, ce duce in Europa League, are doar un punct avantaj. Etapa trecuta a facut un pas gresit si a pierdut duelul de acasa cu 4-1, in fata celor de la Swansea. Inainte de acel meci a obtinut doua victorii consecutive, cu Watford si West Bromwich. Va fi foarte greu pentru cei de la West Ham sa ajunga pe locul de Europa League, deoarece marti seara va intalni un adversar ce spera la o pozitie ce duce in Champions League. Referitor la echipa de start, ne asteptam ca antrenorul Bilic sa faca cateva modificari fata de cea din meciul cu Swansea. Singurii absenti vor fi fundasul Byram si portarul Adrian, pentru ca sunt accidentati.

Manchester United

Oaspetii din Manchester, au castigat etapa trecuta cu Norwich, o echipa care probabil nu va mai fi in Premier League sezonul urmator. Dupa ce au remizat adversarele sale, Arsenal si Manchester City, “diavolii rosii” au sperante tot mai mari sa termine pe un loc ce ii califica in Champions League. Jucatorii antrenorului van Gaal au cu doua puncte mai putin decat rivalii de la Manchester City, dar au de jucat un duel in plus, deci cu doua victorii pot termina campionatul pe locul 4. Cu siguranta aceasta poate sa fie cea mai mare motivatie in confruntarea cu West Ham, insa trebuie sa fie atenta pentru ca si gazdele lupta pentru Europa League. Dupa finalul sezonului, Manchester United o va intalni pe Crystal Palace in finala Fa Cup si poate aduce un nou trofeu in vitrina clubului. Nu-i vom vedea in teren pe jucatorii: Martial, Jones, Schweinsteiger, Fellaini, Shaw si Darmian.

{{notification_msg}}