Analiza meciuri - Pagina 354 - Blog

Analiza meciuri
117

Final de etapă în Premier League: West Ham – Chelsea

La sfarsitul etapei cu numarul 27 din Premier League, avem un duel londonez interesant, intre ocupanta locului 11, West Ham si liderul Chelsea, care are cu 30 de puncte mai mult. West Ham a inceput sa dea semne de revenire si vine dupa o serie de 3 victorii, doua remize si o infrangere.

  • Share
Analiza meciuri
224

Duel în La Liga: Atletico Madrid – Valencia

Pana acum ambele isi doresc sa uite acest sezon. Atletico se poate multumi doar daca castiga Champions League, fiindca deja a pierdut doua finale in 3 ani, iar referitor la campionat, trebuie sa se lupte pentru locul 3. Valencia a dezamagit si se afla in continuare in partea de jos a clasamentului.

  • Share
Analiza meciuri
124

Meci interesant în Premier League: Tottenham – Everton

Doua meciuri ale etapei cu numarul 27 din Premier League se vor juca duminica. In primul din ele se va intalni ocupanta locului secund, Tottenham cu echipa de pe pozitia a 7 a, Everton, care in prezent are cu 9 puncte mai putin. 

  • Share
Analiza meciuri
237

Confruntare în Bundesliga: FC Cologne – Bayern Munchen

Echipa din Munchen are un avantaj de 20 de puncte, dar trebuie sa precizam ca este un meci interesant al etapei, pentru ca Cologne este neinvinsa acasa, iar Bayern Munchen este cea mai buna echipa din Bundesliga. Bayern este lider in clasament si are un avantaj de 4 puncte fata de urmaritoarea Leipzig.

  • Share
353354355356357
{{notification_msg}}