Analiza meciuri - Pagina 356 - Blog

Analiza meciuri
219

Confruntare în La Liga: Deportivo – Atletico Madrid

Joi seara se vor juca cele doua meciuri ramase ale etapei cu numarul 25 din La Liga. In prima din ele se vor intalni doua echipe aflate in partile opuse ale clasamentului. Deportivo este cu o pozitie mai sus fata de zona retrogradabila, iar Atletico Madrid este pe locul 4 si are cu 26 de puncte mai mult.

  • Share
Analiza meciuri
59

Derby în La Liga: FC Sevilla – Athletic Bilbao

Este un derby deoarece aceste doua echipe sunt prezente mai mereu in fruntea clasamentului din La Liga, dar si in cupele europene. Athletic Bilbao a fost eliminata recent din Europa League, iar Sevilla s-a calificat in optimile Champions League.

  • Share
Analiza meciuri
84

Duel în La Liga: Celta Vigo – Espanyol

Doua echipe vecine in clasament, aproape de locurile ce duc in competitiile europene, se vor confrunta in etapa cu numarul 25 din La Liga. Espanyol se afla la 3 puncte de locul 7, care duce in Europa League, iar Celta are cu unul mai putin, insa trebuie sa mai joace un meci. 

  • Share
Analiza meciuri
121

Cupa Germaniei: Bayern Munchen – Schalke 04

Doua rivale se vor intalni in sferturile de finala miercuri seara, ambele fiind prezente in competitiile europene, ceea ce inseamna ca evolueaza pe toate cele 3 fronturi. Bayern este categoric favorita, pentru ca daca ne uitam peste clasamentul din Bundesliga, are de doua ori mai multe puncte decat Schalke.

  • Share
355356357358359
{{notification_msg}}