Analiza meciuri - Pagina 355 - Blog

Analiza meciuri
128

Duel în La Liga: Eibar – Real Madrid

Chiar daca o echipa mica cum este Eibar o va intalni pe puternica Real Madrid, va fi un meci care va atrage multa atentie, fiindca gazdele sunt o surpriza a acestui sezon, datorita evolutiilor bune de pana acum si se afla aproape de topul clasamentului.

  • Share
Analiza meciuri
51

Derby in Premier League: Liverpool – Arsenal

Ultimul meci de sambata al etapei cu numarul 27 din Premier League, este interesant, fiindca ocupanta locului 5, Liverpool, se intalneste cu echipa de pe pozitia a 4 a, Arsenal, care are un punct in plus, dar cu un meci mai putin jucat.

  • Share
Analiza meciuri
277

Meci interesant în La Liga: Betis Sevilla – Real Sociedad

Gazdele se afla in partea de jos a clasamentului, iar oaspetii sunt in top, ceea ce ne indica ca au tinte diferite in acest sezon. Putem spune ca Betis nu-si face griji in privinta retrogradarii din La Liga, in timp ce Real Sociedad se gandeste la un loc ce duce in Champions League.

  • Share
Analiza meciuri
117

Început de etapă în Bundesliga: FC Augsburg – RB Leipzig

Va fi un duel intre doua echipe care au obiective diferite in sezonul acesta, Leipzig spera in continuare la titlu, in timp ce Augsburg este tot mai aproape de zona retrogradabila. Totusi obiectivul lui Leipzig este sa termine pe un loc ce duce in Champions League, iar a celor de la Augsburg e sa ramana in Bundesliga.

  • Share
354355356357358
{{notification_msg}}