Final de etapă în Premier League: West Ham – Chelsea

Analiza meciuri

West Ham – Chelsea

La sfarsitul etapei cu numarul 27 din Premier League, avem un duel londonez interesant, intre ocupanta locului 11, West Ham si liderul Chelsea, care are cu 30 de puncte mai mult. West Ham a inceput sa dea semne de revenire si vine dupa o serie de 3 victorii, doua remize si o infrangere. Aceste doua echipe s-au intalnit anul trecut in octombrie, intr-un meci din Cupa Ligii, in care Chelsea a fost infranta cu 2-1. Confruntarea directa din turul campionatului s-a incheiat cu acelasi scor, insa in favoarea clubului de pe Stamford Bridge.

West Ham

Ultimele rezultate obtinute de West Ham, ne arata ca ar avea sanse cel putin la un egal, chiar daca Chelsea este aproape de castigarea unui nou titlu de campioana. Dupa un start slab de sezon, jucatorii antrenorului Bilic au inceput sa joace mai bine, reusind sa bifeze 3 triumfuri si doua remize in precedentele 6 etape. In weekend-ul trecut a remizat acasa 1-1 cu Watford, multumita unui gol marcat de Ayew, care probabil acum va fi titular, pentru ca Antonio este suspendat. Pe lista accidentatilor sunt jucatorii: Nordveit, Tore, Carroll, Ogbonna, Arbeloa si Sakho.

Chelsea

Este in drumul spre castigarea unui nou titlu in Premier League, avand in vedere ca ultimele doua victorii au facut-o sa se distanteze de urmaritoarea Tottenham, la 10 puncte. Jucatorii antrenorului Conte s-au impus in etapa trecuta cu 3-1, in fata celor de la Swansea. In FA Cup a castigat duelul cu Wolverhampton cu 2-0 si s-a calificat in sferturile de finala. Etapa viitoare va juca derby-ul cu rivala Manchester United, insa pana atunci se gandeste la cele 3 puncte din disputa cu West Ham. Ne asteptam sa vedem un prim 11 puternic, deoarece Conte are toti jucatorii la dispozitie.

{{notification_msg}}