Analiza meciuri - Pagina 277 - Blog

Analiza meciuri
251

Cupa Mondiala Preliminarii:Slovenia - Scotia

Acest meci era asteptat sa decida echipa ce merge de pe locul doi din grupa la playoff, dar Slovenia a fost invinsa de Anglia si nu mai are nici o sansa fiind la trei puncte de Scotia si unul fata de Slovacia, echipa ce intalneste pe Malta in ultima etapa acasa. In meciul tur dintre aceste doua echipe scorul a fost de 1-0 in favoarea Scotiei.

  • Share
Analiza meciuri
70

Cupa Mondiala Preliminarii:Polonia - Muntenegru

Dupa ca a invins in etapa precedenta pe Armenia cu 6-1, Polonia are nevoie de un singur punct in meciul cu Muntenegru pentru a se califica la Mondial. Muntenegru are sanse doar teoretice sa prinda locul doi, in meciul tur disputat la Podgorica, Polonia a castigat cu 2-1.

  • Share
Analiza meciuri
179

Cupa Mondiala Preliminarii:Belarus - Olanda

Dupa ce au pierdut cu luxemburg si cu Suedia in ultimele doua etape, cei de la Belarus nu mai au nici o sansa la calificare, in vreme ce Olanda cu o victorie in acest meci ar ramane aproape de Suedia si Franta, echipe ce momentan au un avans de trei si patru puncte in clasament. In meciul tur jucat la Rotterdam, Olanda a castigat cu 4-1.

  • Share
Analiza meciuri
206

Cupa Mondiala Preliminarii:Bulgaria - Franta

Acest meci se joaca in Grupa A a preliminariilor pentru Cupa Mondiala si ne aduce fata in fata pe liderul Franta si pe ocupanta locului patru Bulgaria. Franta are un avans de un punct fata de ocupanta locului doi Suedia si cinci fata de Bulgaria. In meciul tur Franta a castigat acasa cu 4-1.

  • Share
276277278279280
{{notification_msg}}